Epoxygulv

 

Epoxy gulve fra Vesla bruges til industrigulve, lagergulve, værkstedsgulve og flere betongulve med epoxymaling. Det er produceret efter de højeste standarder og findes i et væld af farvemuligheder og med forskellige overflader. Dermed er det muligt at lave epoxy gulve, der passer til mange forskellige behov og præferencer. Et epoxy gulv vil sikre dig en homogen overflade med lang holdbarhed og slidstyrke. Samtidig har det den fordel, at det er den type gulvbelægning, der binder bedst til beton. Det er fugefrit, og det indeholder ingen opløsningsmidler, og er dermed ikke farligt at indånde.

Slidstærke og skridsikre gulve

Den skridsikre overflade på epoxy gulve gør det til et oplagt valg på mange arbejdspladser, hvor det vil være med til at højne sikkerheden. Samtidig er gulvets holdbarhed og slidstyrke i en klasse for sig. Dette er en af årsagerne til, at epoxy gulve i mange år har været det foretrukne valg i industrien. Epoxy er specielt fordelagtigt at bruge i fabrikshaller og lagerbygninger, men også steder som indkøbscentre, der kræver høj slidstyrke og en pæn overflade, kan med fordel benytte epoxy gulve.

 

GØR DET SELV

Køb Epoxy i vores webshop

 

 

INDHENT TILBUD

Ved projekter over 100 m2

 

 

 

Nemt at rengøre

Epoxy gulve er utroligt nemme at rengøre. Den daglige vedligeholdelsesrengøring kan klares med en egnet gulvvaskemaskine, en rengøringsmoppe eller ved at spule med varmt vand. Hvilken metode, der skal bruges, afhænger af det specifikke gulvareal. Til den daglige rengøring anbefaler vi, at man bruger rengøringsmidler, der både renser gulvet og aflægger en plejende film. Dermed undgås det, at gulvet udtørrer fuldstændigt. Vi anbefaler, at man bruger Unisæbe på steder, hvor gulvet ikke behøver pleje, og Gulvvask 2i1 på områder, hvor der ønskes pleje af gulvet. Generelt anbefaler vi ikke, at der bruges stærkere produkter, end det er nødvendigt for at rengøre gulvet. Læs mere om rengøring af epoxy gulve.

 

 Fra værksted til køkken gulv

Epoxy gulve har igennem tiden være populære til virksomheder, da det er ideelt til både værksteder og produktion, samt til kontorer. Dermed kan det samme gulv kunne udnyttes i hele virksomheden. Med tiden har epoxygulve også vundet ind i de private hjem. I første omgang primært til garager grundet det slidstærke materiale. Men efterhånden anvendes epoxy også til gulve i både køkken og badeværelse, hvor der drages god nytte af det rengøringsvenlige gulv og de unikke farvemuligheder.

Epoxy gulv fordele:

  • Er slidstærkt
  • Er skridsikret
  • Er rengøringsvenligt
  • Fås i mange farver og design