0

Polyuretan gulv

  

 

Bløde belægninger

Polyurethangulv anvendes til gulve, hvor der er behov for en fleksibel belægning.

Vespucomfort, Vespusport og Vespopark er betegnelserne på forskellige fleksible / bløde polyuretanbelægninger, der anvendes som gulvbelægning, hvor der er behov for en fleksibel belægning, der kan holde til mindre bevægelser fra underlaget.

Vespusport er en ”komfortbelægning”, som udføres med et måtteunderlag i samlet lagtykkelse fra 4-12 mm. Det giver et holdbart gulv, der er lyddæmpende og samtidig så blødt, at det er komfortabelt at gå og stå på igennem en hel dag. Desuden er der ingen fuger, som kan samle snavs og andet skidt. Polyurethangulvtypen Vespusport anvendes ofte i idrætshaller, skoler, klinikker, til sportsgulve mv.  

Vespucomfort er også en fleksibel polyuretan belægning, som bruges samme steder som Vespusport. Den udføres blot uden måtte og har en samlet lagtykkelse på ca. 2 mm.

Vespopark systemet bruges udendørs som belægning på parkeringspladser, gangstier, ramper, altaner mv. 

 

 

GØR DET SELV

Køb Polyuretangulv i vores webshop

 

 

INDHENT TILBUD

Ved projekter over 100 m2

 

 

 

Hårde belægninger

Vespucrete er polyuretan-cementbelægninger, som med fordel kan anvendes til lokaler med store krav til gulvbelægningens holdbarhed i et vådt miljø. Vespucrete systemerne tåler temperaturer helt op til over 130º og er samtidig meget resistente over for forskellige kemikalier.
Vespucrete indeholder cement og er derfor diffusionsåben, hvilket er af stor betydning ved gulve med stort fugtindhold, eller ved direkte nedefra kommende fugt. Se f.eks. system G30

Rengøring foretages nemt med en højtryksrenser, hvilket gør gulvtypen perfekt til steder, hvor der arbejdes med olie eller lignende.
Fordi den specielle overflade er lydabsorberende, betyder det, at gulvet er medvirkende til at dæmpe lydniveauet i støjende omgivelser.

Vespucrete er det sikre valg, hvis man skal have et gulv, som skal holde til alle former for belastninger og er nemt at rengøre. Anvendes primært i levnedsmiddelindustrien såsom slagterier, fiskehuse, mejerier o.l.