Staldgulve

 

 

Et staldgulv skal kunne klare lidt af hvert. Gulvet skal kunne opretholde sin funktionalitet i et miljø der dagligt belastes af både tung trafik, kemikalier og industriel højtryksrengøring.

Vesla’s sortiment af staldgulve er enten baseret på epoxy eller polyurethan. Begge disse produkter er netop yderst slidstærke og kemikalieresistente, hvorfor de egner sig rigtig godt som staldgulve. Desuden er polyurethan et fleksibelt produkt som kan optage bevægelser i undergulvet og effektivt hindre revnedannelse. Dette gør Vesla’s staldgulve unikke til også at renovere gamle staldbygninger med et relativt svagt undergulv.

I vores sortiment er også gulve udviklet specielt til farrestier samt vores seneste ny-udvikling til lukning af spalter. Ring gerne og hør nærmere om disse muligheder på tlf. 9717 3266

 

Nybyg samt renovering af staldgulve

Der er forskellige løsninger til at reparere gulvene i staldene. Hvad enten det er foderborde, farrestier, malkerobot arealer, spalter eller gangarealer. Vi laver selvfølgelig over nye stalde helt fra starten af. Se de forskellige systemer her:

Vesla system G7 EP- Maxi

Vesla system G30 Vespucrete

Vesla system LG1 Gulvimprægnering

Vesla system LG2 Ny epoxybelægning i stier, krybber og båse

Vesla system LG3 Renovering i stier, krybber og båse

Vesla system V2 - Epoxymaling af vægge i stalde