Terrazzogulv

Opdag det moderne Terrazzogulv - Fletgulv G13

Er du fascineret af terrazzogulvets tidløse skønhed, men søger en mere praktisk og moderne løsning? Hos Vesla forstår vi din passion for klassiske gulve, men vi ved også, at traditionelle terrazzogulve kan være udfordrende at udlægge og vedligeholde. Derfor anbefaler vi G13 som er et flakegulv, som samtidigt er et mere prisvenligt gulv.

Flakegulv G13 repræsenterer det bedste fra begge verdener. Find det moderne terrazzogulv her.

Køb epoxy Flakegulv G13

 

Terrazzogulve med epoxy giver mange fordele og muligheder …

Terrazzogulve med epoxy giver mange fordele og muligheder …
Terrazzogulve er produceret ved hjælp af en ældgammel gulvteknik, som blev brugt af de antikke grækere og romere allerede år 1000 f.kr. Smukke granit- og marmorskærver blev dengang nedlagt i en blanding af kalk og gips. Senere kom cementen til, og nu har Vesla ført terrazzogulvet ind i en ny tidsalder med epoxy som bindemiddel.

Epoxybelægning har flere afgørende fordele i forhold til cement. Et terrazzogulv baseret på epoxy er sejere og mere fleksibel, så det bedre kan optage bevægelser i underlaget uden at revne. Det betyder også, at man kan lave meget større arealer helt uden fuger. Terrazzogulve er både fleksible og stærke, hvilket giver gulvet en lang levetid, samtidig med at det holder sig flot. Gulvet er også let at rengøre og vedligeholde. Samtidig kan gulvet anvendes både indendørs og udendørs, og tåler selv hård slitage. 

 

 

GØR DET SELV

Køb Terrazzogulv i vores webshop

 

 

INDHENT TILBUD

Ved projekter over 100 m2

 

 

 

 

Rengøring af terrazzogulve

Gulvet er påført et imprægneringsmiddel, der forhindrer, at det absorberer væsker og lignende. Derfor kan det let rengøres dagligt med gulvvaskemaskine eller en moppe.

Vi anbefaler at anvende Vaskepolish eller et tilsvarende neutral produkt (pH 6-7). Vaskepolish indeholder polish, så polishen på gulvet vedligeholdes. Anvendes et ikke-pH-neutralt rengøringsmiddel, kan dette ødelægge polishen på gulvet.

Har gulvet fået ridser eller mærker, kan de let fjernes med en skuremaskine og bløde skurepads. Det anbefales, at der foretages en voksbehandling af terrazzogulvet én gang om året. Dog kan det i meget trafikerede områder være nødvendigt at udskifte voksen 2-3 gange årligt.