Fugefri Industrigulve i epoxy 

 Vi er eksperter i fugefri industrigulve i epoxy og polyuretan

Få en totalløsning til et industrigulv helt uden fuger, der både er slidstærkt og holder sig flot i mange år. Hos Vesla er vi eksperter i industrigulve, og har derfor også den rigtige løsning til dig. Vores slidstærke og fugefri industrigulve kan benyttes under mange tænkelige forhold, og har været et solidt underlag for en lang række industrivirksomheder gennem de sidste 25 år.

 

Fordele ved fugefri industrigulve

Der er mange fordele ved at vælge et fugefri industrigulv. Du får et utroligt solidt og slidstærkt gulv, der er bygget efter de krav, som din industri kræver. Med en fugefri løsning sikrer du også en høj hygiejne, som kræves ved eksempelvis fødevareindustrien, da fugefri gulve er meget lettere at rengøre end traditionelle gulve med fuger.

 

Et gulv der dækker alle behov

Vores sortiment af gulvtyper til industrigulve dækker stort set alle behov, der stilles fra industrivirksomheder, lige fra fødevareindustrien til vindmølleindustrien. Hos Vesla har vi stor ekspertise inden for fugefri industrigulve, både inden for epoxy gulve og polyurethangulve. Derfor vil du med sikkerhed kunne få et gulv, der indeholder lige præcis de egenskaber og overholder de krav, som du og din industri stiller.

Se evt. vores referenceliste, som indeholder en række tilfredse kunder, der har købt et industrigulv hos os.