Værkstedsgulve

 

 

Et værksted er ofte et miljø hvor olie, fedt og intensiv gående og kørende trafik er en del af hverdagen. Derfor er det centralt at de gulve der indgår i disse miljøer er meget rengøringsvenlige og at slidstyrke og holdbarhed er væsentlige egenskaber som et værkstedsgulv opfylder.

Vesla’s sortiment af værkstedsgulve egner sig perfekt til dette ofte hårde miljø. Afhængig af bl.a. undergulvets beskaffenhed, krav til udseende af det færdige gulv kan der vælges forskellige løsninger. Der kan desuden lave flotte afslutninger ved vægge i form af eksempelvis en hulkel, en skrå fas eller en lodret vaskekant. 

Værkstedsgulve med afmærkninger

På alle vores værkstedsgulve kan der ligeledes laves afmærkninger til gående trafik, striber vedrørende brandsikring eller andre opdelinger af værkstedet som måtte være fordelagtig for jer. Ring gerne på tlf. 9717 3266 og få en snak om mulighederne på dit værksted.

 

Vesla anbefaler typisk følgende belægninger til værkstedsgulve:

G4 Kvartsmættet epoxybelægning: 3-lags epoxygulv bestående af epoxyprimer, opsandet epoxy mellemlag samt farvet epoxy topcoat.

G8 EP Dekor Epoxybelægning: 3-lags epoxygulv bestående af epoxyprimer, opsandet epoxy-mellemlag i farvet sand for et nistret look samt en klar eller mat epoxy toplak.

G36 Vespuflex SLurry: 3-lags belægning med fleksibelt polyurethan som mellemlag som gør den mere fleksibel og modstandsdygtig for mindre revner. 

Vi tilbyder desuden mange andre former for værkstedsgulve med samme gode egenskaber.