Sportsgulve 

 

 

 

Behageligt og stødabsorberende gulv til hallen, skolen eller fitnesscenteret

Vespusport er en unik komfortbelægning der anvendes til sportsgulve. Det udføres i blødt, fleksibelt og meget holdbart polyurethan oven på et gummiunderlag med en samlet tykkelse fra 4-12 mm.

Vores stødabsorberende sportsgulve giver et optimalt underlag til fysisk aktivitet i motionscentre og idrætshaller. Overfladen er ekstremt rengøringsvenlig, hvilket sikrer et godt miljø for de aktive sportsudøvere. Det behagelige gulv er også med til at optage stød og bevægelser. Dette gør underlaget behageligt at være aktiv på, også selvom det er i længere perioder.

Denne type gulv er den oplagte løsning til fitnessgulv og sportsgulve i haller og motionscentre.

 

Sportsgulv kan lægges på de fleste overflader

Det er ingen sag at få lagt et sportsgulv i polyurethan. Det er nemlig en utrolig fleksibel løsning. Gulvet kan lægges på mange forskellige overflader. Specielt muligheden for at lægge gulvet oven på det eksisterende trægulv er en eftertragtet løsning. Dette er både hensigtsmæssigt, funktionelt og ikke mindst en yderst økonomisk fordel, når gulvet i hallen eller på skolen skal renoveres.

Vi anbefaler typisk G33-20dB Vespusport,  der er specifikt udviklet til netop sportsgulve, primært grundet den bløde og fleksible overflade.