0

Fugefri gulve - Gulvbelægning

  

Et fugefrit gulv er perfekt for dig, der ønsker et gulv der er let at rengøre og derved sikre høj hygiejne. Vi tilbyder fugefrie gulve til en lang række brancher. Et gulv er ikke bare et gulv. Afhængig af hvilket miljø og sammenhæng gulvet optræder i, stilles der en lang række krav til gulvet. Derfor er det vigtigt at vælge den rette gulvbelægning. Hos Vesla tilbyder vi en lang række fugefri gulve og vi hjælper dig gerne med at finde et gulv, der opfylder dine ønsker og behov.

Gå til webshoppen, eller se læs mere om vores belægningstyper. 

Gå til webshop

 

Slidstærkt og let at rengøre

Vores fugefri Gulvbelægning kan kombineres til en lang række unikke gulv- og belægningssystemer, og mulighederne er nærmest uendelige alt efter de krav, der stilles til slidstyrke, hygiejne, belastning og udseende af gulvet. Her på hjemmesiden kan du finde inspiration til dit valg af fugefri gulv, som er tilpasset de krav, du og din branche stiller. Fugefrie gulve fås i bl.a. epoxy og terrazzo. Vores gulvspecialister er også klar til at rådgive dig, i valget af den rigtige løsning til dit nye fugefri gulv. 

Fordele ved fugefri gulve

Med et fugefrit gulv får du en bedre hygiejne, da gulvet bliver lettere at rengøre, og du slipper for skidt og snavs i fugerne. Det er samtidig med til at forbedre arbejdsmiljøet for de ansatte i virksomheden. Et fugefrit gulv er derudover også yderst slidstærkt, så du er sikret et solidt og flot gulv i mange år fremover. 

Få priser på fugefri gulve

Vil du høre nærmere om de fordele du opnår med fugefri Gulvbelægning eller have et tilbud med priser på hvad dit projekt vil koste? Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information og rådgivning.