0

Epoxygulv ved Unimerco i Sunds

 

 

Hos Unimerco faldt valget på et epoxy gulv. Unimerco er ét stort udstillingslokale med administration, salg og produktion i samme hal. Det kræver et gulv, der er særdeles rengøringsvenligt, og derfor faldt valget på et epoxy gulv. En vigtig del af Unimercos opsigtsvækkende forretningsstrategi er indretningen af det 22.000 m² store domicil i Sunds.

”Det er faktisk ét stort udstillingslokale, som vi er glade for at fremvise. Rod samler rod, mens orden og rengøring sælger. Alt fremstår pænere i vores lokaler, og det giver troværdighed over for kunder. Der er lige så ryddeligt og rent omkring vores drejebænke som alle andre steder i virksomheden, og det er ikke mindst på grund af vores nye epoxy gulv”, forklarer Kristian Mikkelsen, der er ejendomsadministrator hos Unimerco.

De store luftige lokaler ligner ikke nogen som helst anden industrivirksomhed. Planter for en halv million er placeret overalt, hvor man kommer frem, og de store lyse epoxy gulve står rene og pletfri.

 

Det rigtige valg til Unimerco

 ”Vi valgte epoxy gulve fra Vesla, fordi det er et godt produkt, som opfylder de krav, vi stillede. Et pænt, slidstærkt, skridsikkert gulv, der er nemt at gøre rent. Vi har omkring 17.000 m² gulv med epoxybelægning. Udover at det er nemt at holde rent og vaske olie af, så er det også vigtigt, at det ikke støver”  siger Kristian Mikkelsen.

 

Gulvets udseende er så vigtigt for Unimerco, at virksomheden har skiftet alle hjul på vogne og trucks ud til lys gummi udelukkende for at undgå sorte mærker på epoxy gulvene. Rengøringen er sat i system, så det sjældent ses. Hver dag kl. 16 starter rengøringsfolkene to store gulvvaskemaskiner op til at rengøre epoxy gulvet.