Betongulve i private hjem

For private udføres ikke opgaver under 100 m², dog garager undtaget, og ingen belægninger i vådrum.

  

Giv dit hjem et råt og rustiskt look med Vesla gulve

Det er blevet moderne at give sit hus et rustikt udtryk i form af rå gulve såsom Firenzegulv, New Yorker gulv, poleret betongulv mm. De er håndlavede og ikke to gulve er ens. De laves både med spil i farverne, men også hvor de eksempelvis står lysegrå. 

De bygges op med en flydemørtel, som man derefter sliber på. Nogle steder vil det blive mørkere end andre, og slibespor vil kunne ses. 

Derefter får gulvet 2 lag epoxylak og som afslutning får det yderligere en matlak.

De polerede betongulve kræver at man i forvejen har en beton på gulvet, som kan slibes ned til plan overflade. Dernæst giver man gulvet en toplak.

Læs mere om Firenzegulve her. 

Se beskrivelse.

 

Vespox SL-300 Epoxybelægning
Er du på udkig efter en selvudjævnende epoxymaling af høj kvalitet, der både kan anvendes som maling, toplag og imponerende New-Yorker-gulv, så kan du med fordel se nærmere på Vespox SL-300. Med denne robuste epoxymaling er det legende let at skabe et jævnt og glat resultat, der vil fremstå æstetisk smukt, som du kender det fra diverse boligprogrammer. Malingen giver dig en robust finish, der gør den velegnet til hverdagens mange udfordringer.

Hvorfor epoxygulve?
Et epoxygulv er det oplagte valg til dig, der ønsker et robust gulv med et industrielt look. Med sin helt glatte overflade er gulvet let at rengøre og kan holde til en hel del slitage, hvorfor det også ofte anvendes i fabrikshaller og lagerbygninger. Epoxygulve er imidlertid ikke kun populære pga. anvendeligheden, men også pga. det industrielle look, der gør, at de egner sig perfekt til et moderne interiør med en rå stil og en upoleret kant.