Hvorfor epoxygulv

Du skal vælge et epoxy gulv, hvis du leder efter en gulvtype, som er slidstærk og let at rengøre.

 

Slidstærkt og let at rengøre

Epoxy gulve har en fuldstændig flad overflade uden fuger eller sprækker, hvilket gør det let at vedligeholde og rengøre. Denne stærke overflade gør epoxy gulve særdeles holdbare og bruges derfor på rigtig mange danske arbejdspladser. Derudover er epoxy gulvet lavet af det materiale, som binder beton allerbedst, og det anvendes derfor også på mange fabrikker, industrihaller, som garagegulv og kældergulve. Udover at være slidstærkt og holdbart, har du også et utal af udtryksmuligheder med epoxy gulve. Skal du have lagt et epoxy gulv, kan du få det i rigtig mange farver.

Se evt. Vesla's farvekort for den vandige epoxymaling Vespox EW-V. 

 

5 gode grunde til at vælge et epoxy gulv

  • Slidstærkt 
  • Skridsikkert
  • Let at gøre rent og vedligeholde
  • Ingen fuger eller sprækker
  • Kan lægges i meget tynde lag, hvor der måske ikke er så meget plads under en dør

 

Epoxy gulve i de danske hjem

I mange år har epoxy gulve hovedsageligt været brugt i virksomheder, men er i løbet af de senere år blevet mere og mere populære i private hjem. Her bliver det dog stadig mest brugt i garager kælderrum mm, men flere og flere er begyndt at få øjnene op for også at bruge det i køkkenet, badeværelset og stuen, fordi det er så slidstærkt, men også fordi det har et helt specielt udseende og er den nye trend på markedet.  

 

Gør det selv

Her i shoppen kan du købe alt du skal bruge til selv at lægge et nyt epoxy gulv samt rengøringsmidler til vedligeholdelse af dit nye epoxygulv. Vil du derimod have os til at lægge gulvet for dig og have et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 97 17 32 66 Vi har nemlig også mange gulvlæggere, som dagligt kører i hele Danmark og laver alle slags epoxygulve, polyurethangulve, industrigulve og meget mere.