Epoxygulv ved Unimerco i Sunds

Hos Unimerco faldt valget på et epoxy gulv. Unimerco er ét stort udstillingslokale med administration, salg og produktion i samme hal. Det kræver et gulv, der er særdeles rengøringsvenligt, og derfor faldt valget på et epoxy gulv. En vigtig del af Unimercos opsigtsvækkende forretningsstrategi er indretningen af det 22.000 m² store domicil i Sunds.

”Det er faktisk ét stort udstillingslokale, som vi er glade for at fremvise. Rod samler rod, mens orden og rengøring sælger. Alt fremstår pænere i vores lokaler, og det giver troværdighed over for kunder. Der er lige så ryddeligt og rent omkring vores drejebænke som alle andre steder i virksomheden, og det er ikke mindst på grund af vores nye epoxy gulv”, forklarer Kristian Mikkelsen, der er ejendomsadministrator hos Unimerco.

De store luftige lokaler ligner ikke nogen som helst anden industrivirksomhed. Planter for en halv million er placeret overalt, hvor man kommer frem, og de store lyse epoxy gulve står rene og pletfri.

Det rigtige valg til Unimerco

 ”Vi valgte epoxy gulve fra Vesla, fordi det er et godt produkt, som opfylder de krav, vi stillede. Et pænt, slidstærkt, skridsikkert gulv, der er nemt at gøre rent. Vi har omkring 17.000 m² gulv med epoxybelægning. Udover at det er nemt at holde rent og vaske olie af, så er det også vigtigt, at det ikke støver”, siger Kristian Mikkelsen. Gulvets udseende er så vigtigt for Unimerco, at virksomheden har skiftet alle hjul på vogne og trucks ud til lys gummi udelukkende for at undgå sorte mærker på epoxy gulvene. Rengøringen er sat i system, så det sjældent ses. Hver dag kl. 16 starter rengøringsfolkene to store gulvvaskemaskiner op til at rengøre epoxy gulvet.

Terrazzogulv ved Blue Water i Esbjerg

Terrazzogulv baseret på epoxy er et af vores specialer og noget, vi stort set er de eneste i Danmark, der kan tilbyde. En sådan løsning blev valgt til Blue Waters flotte terrazzogulv, som Vesla i 2004 vandt GSO‘s Gulvpris for. Her blev der samlet udlagt 600 m² terrazzogulv med et seks meter stort og detaljeret logo i fem forskellige farver. Logoet blev sammensat af over 500 enkeltdele og udgør en smuk og spændende detalje i det flotte domicilbyggeri.

Med Veslas terrazzogulve kan man lave utroligt flotte logoer nedfældet i gulvet. På grund af epoxy-bindemidlet kan der skæres efter skabeloner i gulvet, uden at det splintrer, i modsætning til traditionelle terrazzogulve.

Vesla Gulvpris 2004

Firenzegulv ved Nike København
Firenze gulv Nike

Nike konceptbutikken, som butikskæden Sportsmann åbnede i 2008 midt i Københavns trendy modecentrum ved Fiolstræde, er ikke en sportsbutik i traditionel forstand. Det er en livsstilsbutik udelukkende med Nike-produkter. Tøj, sko og accessories til den urbane livsstil i storbyen.

Og netop storbyens rå og rustikke look er gennemgående i Nike-butikken. Stål og beton i flot harmoni med gyldne træsorter understreger produkternes oprindelse og eksklusivitet. Flere af modellerne er limited editions, der kun sælges ganske få steder i Europa. Unikke produkter i unikke omgivelser. Og her er gulvet en vigtig del af butikkens atmosfære.

Besøg Nike butikken og se, hvordan et Firenze betongulvet fra Vesla bidrager til det samlede udtryk. Lad dig inspirere til, hvordan et urbant industrilook kan være med til at skabe den helt rigtige stemning.

Kvartsmættet epoxybelægning ved DSB Fredericia

DSB stod for at skulle renovere mange m² gulve, da de var godt slidte og fyldt med olie. Vesla gik på opgaven og udførte lige knap 3000 m² på gulvene med Vesla system G4 Kvartsmættet epoxybelægning, samt 1000m² på væggene der blev malet med Vespox® EW-V.